Skoči na glavno vsebino

SLOFIT

 

SLOfit je informacijska podpora in nadgradnja uveljavljenega nacionalnega sistema spremljave telesnega in gibalnega razvoja otrok in mladine – športnovzgojnega kartona (ŠVK).

Namen SLOfit-a je narediti ŠVK in druge zbrane podatke v okviru SLOfit čim bolj uporabne, zlasti za spremljanje in spreminjanje telesnega fitnesa.

SLOfit omogoča tudi staršem, da spoznajo in spremljajo telesni in gibalni razvoj svojih otrok in njihove dosežke primerjajo z dosežki enako starih slovenskih vrstnikov skozi aplikacijo Moj SLOfit.

Moj SLOfit je aplikacija, ki je na voljo:

  • staršem otrok, ki so dali soglasje, da je njihov otrok vključen v meritve za ŠVK in so v šolski sistem e-administracije vnesli svoj e-naslov, šola pa je pristopila v sistem SLOfit.

Za dostop do aplikacije in s tem do podatkov, je potrebno najprej izpolniti soglasje za posredovanje e naslova na Fakultete za šport. Po prejetem soglasju, prejmete elektronsko sporočilo s povabilom k registraciji.

SOGLASJE

Po registraciji v aplikaciji SLOfit pridobite svoj dostop do podatkov.

Skozi aplikacijo lahko starši dostopate do vsakoletnih ŠVK rezultatov meritev svojega otroka in dobite povratne informacije:

  • koliko je otrok napredovalv enem letu,
  • kakšen je njegov telesni in gibalni razvoj v primerjavi z vrstniki,
  • v kakšno skupino telesne pripravljenosti in zdravstvene ogroženostiga uvrščajo posamezni rezultati.

Šele tak izpis rezultatov omogoča, da lahko ocenimo telesni in gibalni razvoj posameznega otroka.

Aplikacija omogoča tudi tiskanje poročila o telesnem in gibalnem razvoju posameznega otroka, ki ga bodo učenci prinesli domov.

Več informacij v tem letaku in na spletni strani http://www.slofit.org/

NASLOV

Cesta Cirila Tavčarja 21,
4270 Jesenice

TELEFON

 04 58 33 290

(Visited 179 times, 1 visits today)
Dostopnost