Skoči na glavno vsebino

OBISKAL NAS JE BIVŠI UČENEC, DANES ODLIČEN ŠPORTNI PLEZALEC – LUKA POTOČAR

Luka je vrhunski športni plezalec, ki je v svoji kratki športni karieri nanizal uspehe, o katerih sanjajo vsi športniki. Ker je Luka naš someščan in je bil v osnovni šoli učenec naše šole, smo ga povabili, da se je našim nadarjenim učencem in učencem športnikom, predstavil in povedal nekaj o plezanju in svojih uspehih. Z njim se je pogovarjala kar njegova starejša sestra, ki je učiteljica na naši šoli.

 

več…

ZMAGA NAŠIH ODLIČNIH ODBOJKARIC!

V četrtek, 19. januarja 2023, je v Kranju potekalo šolsko področno tekmovanje v odbojki za starejše deklice. Pravico nastopa na tekmovanju so si priigrale zmagovalne ekipe osnovnih šol, ki so osvojile naslov občinskih prvakinj. Naše učenke so zmagale vse štiri tekme in osvojile prvo mesto.

več…

Veseli december v bolnišnični šoli

Še ni dolgo nazaj, ko smo obujali spomine na brezskrbne poletne dni, se ob evropskem tednu mobilnosti pogovarjali o prihajanju v šolo in vrtec, po vsakdanjih šolskih dejavnostih pa se sproščali v mali bolnišnični telovadnici in ob družabnih igrah.

     

več…

Delovni čas v času božično-novoletnih praznikov

Obveščamo vas, da bo šola od 27. 12. do 30. 12. 2022 zaprta. Za informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte os-tone.cufar@guest.arnes.si. V tem času bo zaprta tudi šolska zobna ambulanta.

 

NASLOV

Cesta Cirila Tavčarja 21,
4270 Jesenice

TELEFON

 04 58 33 250

(Visited 2.056 times, 1 visits today)
Dostopnost